Marvel deelt teaser en releasedatum van 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Marvel deelt teaser en releasedatum van 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'
19 april 2021 om 17:01

De eerste indrukwekkende teasertrailer van actiefilm Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) is nu te zien, en Marvel Studios maakte ook meteen de releasedatum bekend. De film over Shang-Chi die is gebaseerd op de Marvel Comics verschijnt in september.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings gaat over Shang-Chi, gespeeld door Simu Liu. Hij dacht dat hij zijn verleden achter zich had gelaten en leidde een redelijk onopvallend bestaan. Tot hij plotseling ontdekt dat hij, zonder dat hij het wist, betrokken is geraakt bij de mysterieuze organisatie van de 'Tien Ringen'. Is hij de echte 'master of Kung Fu' en kan hij het opnemen tegen deze duistere krachten?

Kijk de indrukwekkende eerste teaser van de film hier:

Naast Liu spelen ook Tony Leung, Awkwafina, Ronny Chieng, Fala Chen, Meng'er Zhang, Florian Munteanu en Michelle Yeoh mee in de film. En behalve de nieuwe teaser is er vandaag nog meer te vieren, want hoofdrolspeler Liu is jarig! Ter gelegenheid van al deze feestelijkheden deelde hij de officiële poster van de film op Instagram:

De film is geregiseerd door Destin Daniel Cretton. Hij schreef ook het scenario, samen met David Callaham en Andrew Lanhem. De film wordt geproduceerd door Kevin Feige en Jonathan Schwartz.

Afbeelding via Marvel Studios / Jasin Boland
Afbeelding via Marvel Studios / Jasin Boland

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings zou eerst in juli verschijnen, maar vandaag werd duidelijk dat de release een paar maanden opschuift, naar september. In de VS is de film vanaf 3 september te zien, en naar verwachting kunnen wij hem hier vanaf 2 september in de bioscoop bekijken.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

actie / avontuur • Destin Daniel Cretton
Met Awkwafina en Simu Liu
De film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings', gebaseerd op Marvel Comics, richt zich op Shang-Chi; 'The Master of Kung-Fu'.
Beeld: Poster 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopShang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws