Nieuw op Videoland: alle seizoenen van 'Beugelbekkie'

Nieuw op Videoland: alle seizoenen van 'Beugelbekkie'
30 april 2021 om 18:03

Hoewel alle pijlen bij Videoland-gebruikers vandaag zijn gericht op het vierde seizoen van The Handmaid's Tale (2017– ), is er nog meer goed nieuws: alle seizoenen van de animatieserie Beugelbekkie (2001–2006) zijn vanaf vandaag te zien.

De blonde puber Sharon Spitz draagt een beugel, maar niet zomaar een beugel. Haar beugel is namelijk magnetisch en zorgt ervoor dat ze vaak in lastige situaties terechtkomt. Ook komt zo'n magnetische beugel wel eens goed uit…

Bekijk hier het bekende intro van Beugelbekkie:

De animatieserie deed vroeger wel eens stof opwaaien door een uitzending waarin Sharon grotere borsten wilde. Deze aflevering is in de VS en verschillende andere landen verboden. Sharon wordt in de Nederlandse versie ingesproken door Angela Schijf.

Seizoen 1 tot en met 3 van Beugelbekkie zijn nu te zien op Videoland. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Videoland.

Beugelbekkie (2001–2006)
6.4

Beugelbekkie (2001–2006)

animatie / komedie • Melissa Clark
Met Marnie McPhail en Alicia Silverstone
De blonde puber Sharon Spitz draagt een beugel, maar niet zomaar een beugel. Haar beugel is namelijk magnetisch en zorgt ervoor dat ze vaak in lastige situaties terechtkomt.
Beeld: Still 'Beugelbekkie' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland VOD-tips Videoland-tipsBeugelbekkie (2001–2006)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws