Timothée Chalamet presenteert samen met Billie Eilish en Amanda Gorman het Met Gala

Timothée Chalamet presenteert samen met Billie Eilish en Amanda Gorman het Met Gala
4 mei 2021 om 10:48

Timothée Chalamet en Billie Eilish zullen samen met tenniskampioene Naomi Osaka en dichteres Amanda Gorman het Met Gala van dit jaar voorzitten. Dat heeft het Metropolitan Museum of Art vandaag bekendgemaakt.

Het Met Gala is een benefietgala dat ieder jaar in New York wordt gehouden en waar veel beroemdheden en mode-iconen op afkomen. Gewoonlijk vindt het uitbundige festijn plaats op de eerste maandag van mei, maar in verband met Covid-19 is het gala dit jaar naar maandag 13 september verplaatst.

Tijdens het gala wordt er, naast geflaneerd en genetwerkt, ook een tweedelige tentoonstelling over Amerikaanse mode gepresenteerd. Bij een van die tentoonstellingen zijn verschillende toonaangevende filmregisseurs betrokken. Wie dat zullen zijn, is nog niet bekendgemaakt.

De eerste tentoonstelling zal vanaf 18 september voor publiek te bezoeken zijn, en het tweede deel opent het voorjaar daarna. Beide tentoonstellingen zullen tot 5 september 2022 te bekijken zijn.

Chalamet, Eilish, Osaka en Gorman zijn in september samen de voorzitters van de avond, maar dat was voor The Metropolitan nog niet genoeg. Niemand minder dan Tom Ford, Adam Mosseri en Anna Wintour zullen dit najaar als erevoorzitters aanwezig zijn.

Beeld: Profile Timothée Chalamet
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws