Angstaanjagende actiefilm 'The New Mutants' nu te zien op Disney+

Angstaanjagende actiefilm 'The New Mutants' nu te zien op Disney+

Marvels superheldenfilm The New Mutants (2020) van Josh Boone is vanaf vandaag te zien op Disney+. In de film worden vijf jonge mutanten geconfronteerd met hun eigen krachten, maar ook met hun eigen verleden én met een duister geheim.

De vijf tieners ontmoeten elkaar in een faciliteit waar ze worden vastgehouden, omdat hun bijzondere krachten onderzocht moeten worden. Zonder controle over hun krachten kunnen de vijf namelijk ongelukken veroorzaken. In het ongebruikelijke ziekenhuis worden ze beter gemaakt, is de boodschap. Maar hoe langer ze daar zijn, hoe meer ze te weten komen over de ware aard van het vreemde ziekenhuis. Kunnen ze er ooit uit ontsnappen?

De film is gebaseerd op een strip van Josh Boone en Knate Lee, en Boone mocht jaren na het verzinnen van de strip voor Marvel aan de slag met zijn idee. Hij regisseerde The New Mutants, en Simon Kinberg produceerde.

De vijf hoofdrollen in de film worden gespeeld door Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt en Henry Zaga. Daarna spelen ook Alice Braga, Adam Beach, Thomas Kee en Colbi Gannett mee.

The New Mutants (2020)
5.3
Vijf jonge mutanten die net hun superkrachten hebben ontdekt terwijl ze in een geheime faciliteit tegen hun wil in worden vastgehouden, vechten om hun zonden uit het verleden te ontvluchten en om te overleven.

The New Mutants is nu te zien op Disney+. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

Beeld: Still 'The New Mutants' via TMDb
Tekst: Disney+

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+The New Mutants (2020)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws