Maak kennis met Emma Stone als 'Cruella' in deze nieuwe video

Maak kennis met Emma Stone als 'Cruella' in deze nieuwe video
8 mei 2021 om 11:51

Als je van haar niet bang wordt, dan ben je waarschijnlijk nergens bang van. Zo introduceert Disney het personage van Emma Stone in hun aankomende film Cruella (2021). In een korte video worden we voorgesteld aan de stijlvolle slechterik.

Heb je je ooit afgevraagd waar Cruella, die we kennen uit 101 Dalmatians (1996), vandaan kwam? In Disneys nieuwe Cruella nemen we een duik in het verleden en ontmoeten we Estella, een creatieve en listige jonge vrouw die droomt van een carrière als modeontwerper. Tegen de achtergrond van het punklandschap in het Londen van de jaren 70 doet ze er alles aan om op te vallen, en daarbij schuwt ze de illegaliteit niet.

Kijk de nieuwe video hier:

Stone speelt de titelrol in de film, en daarnaast spelen ook Joel Fry, Paul Walter Hauser, Emily Beecham en Mark Strong hoofdrollen. De film is geregisseerd door I, Tonya (2017)-regisseur Craig Gilespie.

Cruella (2021)
7.4

Cruella (2021)

komedie / misdaad • Craig Gillespie
Met Emily Beecham en Emma Stone
Een speelfilm over de jonge Cruella de Vil uit '101 Dalmatiërs'. De film speelt zich af in het Londen van de jaren 70 tijdens de punkrockrevolutie en vertelt het verhaal over een jonge oplichtster genaamd Estella, een slim en creatief meisje dat vastbesloten is om naam te maken met haar ontwerpen.

Cruella is vanaf woensdag 26 mei 2021 in de bioscoop te zien, en verschijnt die dag ook op Disney+.

Beeld: Still 'Cruella' via TMDb
Tekst: Walt Disney Studios

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+Cruella (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws