'When Calls the Heart' verlengd met een negende seizoen

'When Calls the Heart' verlengd met een negende seizoen
10 mei 2021 om 08:26

Seizoen 8 van de Hallmark-serie When Calls The Heart (2014– ) kwam dit weekend tot een einde in de VS. Hoofdrolspeelster Erin Krakow heeft echter goed nieuws voor de fans: de populaire dramaserie keert terug voor een negende seizoen.

Krakow speelt Elizabeth in de serie en kondigt in een nieuwe video het goede nieuws aan. "Ik ben net zo verdrietig als jullie dat dit seizoen van When Calls the Heart voorbij is," begint ze, "Maar, we keren volgend jaar terug voor een gloednieuw seizoen!"

Na acht seizoenen is When Calls the Heart nog altijd een van de best bekeken series van het Hallmark Channel. Het laatste seizoen trokken ze gemiddeld zo'n drie miljoen kijkers per aflevering. De serie is geĂŻnspireerd op het gelijknamige boek van Janette Oke en de hoofdrollen worden gespeeld door Krakow, Jack Wagner, Pascale Hutton, Kavan Smith, Paul Greene, Andrea Brooks, Chris McNally en Kevin McGarry.

In When Calls the Heart volgen we Elizabeth Thatcher (Krakow), een jonge docente van een rijke klasse. Ze wordt toegewezen aan een klas in een stadje van mijnwerkers en ondergaat hier levensveranderende ervaringen.

In Nederland is de Hallmark-serie te zien op Netflix, waar nu seizoen 1 tot en met 6 op staan. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 7 hier in Nederland verschijnt. We hadden dit nieuwe seizoen al rond afgelopen februari verwacht, maar nog altijd is dit seizoen niet te zien. Ook blijft Netlfix oorverdovend stil over een mogelijke releasedatum van seizoen 7. In de VS komt seizoen 9 uit in 2022.

When Calls The Heart (2014– )
8.1

When Calls The Heart (2014– )

drama • Michael Landon Jr.
Met Erin Krakow en Lori Loughlin
'When Calls The Heart' draait om de jonge onderwijzeres Elizabeth Thatcher en de kleine voorlinieplaats in Canada rondom een mijn waarin ze komt te wonen.
Beeld: Still 'When Calls the Heart' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixWhen Calls The Heart (2014– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws