Netflix bedenkt passende reclamestunt voor nieuwe film 'Ferry'

Netflix bedenkt passende reclamestunt voor nieuwe film 'Ferry'
10 mei 2021 om 09:28

Vijf dagen tot de release van Ferry (2021) met Frank Lammers start Netflix een grote marketingcampagne rond de Undercover-film. Een oplettende voorbijganger spotte een poster van de film op een wel heel passende plaats, namelijk op een ferry.

Omdat de film Ferry start in Amsterdam, toen Ferry Bouman (Frank Lammers) nog werkte voor hasjbaron Brink (Huub Stapel), leek het Netflix een goed idee om de reclame in Amsterdam te plaatsen. Op de ferry vanaf het Centraal Station schittert heel groot de titel FERRY, inclusief de hoofden van Lammers en Elise Schaap (die terugkeert als Daniëlle). Want wat is een betere plaats voor Ferry dan op een ferry?

Netflix zou Netflix niet zijn als ze niet geheel in stijl op de Tweet zouden reageren. Met een gifje van Frank Lammers als Ferry bedanken ze Twitteraar Alex Tanner voor haar compliment.

Ferry is een prequel van Undercover (2019– ) en start in 2006 in Amsterdam, wanneer Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink. Als de bende op een dag wordt overvallen en de zoon van Brink zwaargewond raakt, wijzen de sporen richting een groep kampers in Brabant. Ferry wordt op pad gestuurd om de daders te vinden. Hiervoor moet hij terug naar zijn geboortestreek waar hij zijn familie na al de jaren weer tegenkomt. Hier ontmoet hij DaniĂ«lle (Elise Schaap), die onder zijn stalen pantser weet te kruipen. Zijn zoektocht leidt tot onverwachtige ontknopingen en de loyaliteit van Ferry wordt zwaar op de proef gesteld…

Bekijk hier de trailer van Ferry:

Ferry is vanaf aanstaande vrijdag 14 mei te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Ferry (2021)
7.0

Ferry (2021)

actie / misdaad • Cecilia Verheyden
Met Frank Lammers en Elise Schaap
Het verhaal begint in 2006 in Amsterdam. Een meedogenloze Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry’s mentor.
Beeld: Still 'Ferry' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Films Video on demand NetflixFerry (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws