Nieuw op Netflix: veelgeprezen Nederlandse familiefilm 'Mijn bijzonder rare week met Tess'

Nieuw op Netflix: veelgeprezen Nederlandse familiefilm 'Mijn bijzonder rare week met Tess'
11 mei 2021 om 07:51

Vanaf vandaag kijk je op Netflix naar de veelgeprezen Nederlandse familiefilm Mijn bijzonder rare week met Tess (2019), waarin Sam de geheimzinnige Tess ontmoet tijdens een zomervakantie op Terschelling.

Sam is de jongste van het gezin en is tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden om zijn zelfverzonnen alleenheidstraining te doorstaan. Door zijn ontmoeting met Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij echter een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Bekijk hier de trailer van Mijn bijzonder rare week met Tess:

De familiefilm ging in 2019 de wereld rond op verschillende filmfestivals en viel volop in de prijzen. Zo won de film verschillende keren de prijs voor beste kinderfilm, waaronder in Berlijn en in Chicago. Ook won Mijn bijzonder rare week met Tess de Cinekid-publieksprijs voor beste Nederlandse familiefilm. De film eindigde als derde bij de verkiezingen van de beste Europese films in 2020.

Mijn bijzonder rare week met Tess is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Mijn bijzonder rare week met Tess (2019)
7.1

Mijn bijzonder rare week met Tess (2019)

familie • Steven Wouterlood
Met Sonny van Utteren en Josephine Arendsen
Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining.
Beeld: Still 'Mijn bijzonder rare week met Tess' via Filmdepot

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsMijn bijzonder rare week met Tess (2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws