Netflix deelt de dramatische trailer van 'Virgin River' seizoen 3

Netflix deelt de dramatische trailer van 'Virgin River' seizoen 3
12 juni 2021 om 10:40

Twee weken geleden werd bekend dat seizoen 3 van Virgin River (2019– ) sneller zou verschijnen dan verwacht. Op 9 juli is het zover, dan kunnen we weer genieten van de populaire serie. Er was al het Ă©Ă©n en ander bekend, maar nu is ook de trailer te zien. Bekijk de video hieronder.

Seizoen 2 liet ons achter met spannende zaken, maar de grootste schok was toch wel dat Jack neergeschoten werd. Gelukkig opent deze nieuwe trailer meteen met een piepende hartmonitor en Mel die Jack smeekt om bij haar te blijven, goede hoop voor Jack dus. Het lijkt erop dat we, zoals we gewend zijn, weer een seizoen vol drama te zien krijgen en dat het uitzoeken wie Jack neerschoot nog maar een tipje van de ijsberg is. Het nieuwe seizoen belooft nieuwe relaties, een begrafenis, gezondheidsproblemen, een scheiding, een brand en tot slot een orkaan.

Zullen Mel en Jack een gezin starten en wat is de diagnose van Doc? Dit zijn vragen waar we hopelijk deze zomer antwoord op krijgen.

Heb je Virgin River nog niet gezien en lijkt het je leuk? Bekijk dan nu alvast seizoen 1 en 2 op Netflix. Seizoen 3 verschijnt vanaf 9 juli.

Virgin River (2019– )
7.4
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws