De eerste beelden van 'The Witcher' seizoen 2 zijn nu te zien

De eerste beelden van 'The Witcher' seizoen 2 zijn nu te zien
12 juni 2021 om 11:44

We weten al dat seizoen 2 van The Witcher (2019– ) ergens in 2021 zou verschijnen, maar niet wanneer. Tot die tijd trakteert Netflix ons alvast op wat beelden van het nieuwe seizoen. Bekijk de teaser hieronder.

In de teaser is voornamelijk Ciri te zien, gespeeld door Freya Allan. In seizoen 1 had zij al een eigen avontuur en in het tweede seizoen zal zij waarschijnlijk een nog grotere rol spelen. Veel geeft de teaser natuurlijk nog niet weg, maar er is genoeg om over te speculeren. In de 12 seconden durende teaser zien we een volwassen Ciri huilend gewikkeld in vachten en daarna met een vastbesloten blik rijdend op een paard. Zie hier de beelden:

Henry Cavill komt niet in de nieuwe beelden voor en opvallend genoeg zien we ook niets van Ciri's magische krachten die zij ons in het eerste seizoen liet zien. Het eerste seizoen eindigde met Ciri en Geralt als een stel dus er is een goede kans dat deze twee in seizoen 2 samen op zoektocht zullen gaan.

Een exacte releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekendgemaakt. Wel belooft Netflix dat het nog voor het einde van dit jaar zal zijn. We hebben dus iets om naar uit te kijken!

The Witcher (2019– )
8.2
De witcher (hekser) Geralt, een gemuteerde monsterjager, worstelt ermee zijn plek te vinden in een wereld waar mensen vaak slechter blijken dan monsters.
Beeld: Still 'The Witcher' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Witcher (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws