Oud-kasteelheer Martien Meiland bereidt ons voor op Netflix' 'Lupin' seizoen 2 in hilarische video

Oud-kasteelheer Martien Meiland bereidt ons voor op Netflix' 'Lupin' seizoen 2 in hilarische video
12 juni 2021 om 12:59

Het tweede seizoen van de Franse Netflix-serie Lupin (2020– ) is sinds gisteren te zien op Netflix. Ben je even kwijt wat er allemaal in het eerste seizoen ook alweer gebeurde? Geen zorgen, je hoeft het seizoen niet opnieuw te beginnen, want Martien Meiland heeft de mooie taak op zich genomen om het eerste seizoen nog even met ons door te nemen.

Martien, bekend van de reality reeks Chateau Meiland (2019– ), geeft ons door middel van een video een geheugensteuntje en hij doet dit uiteraard zoals we van hem gewend zijn geheel op eigen hilarische wijze vanuit een spannende locatie, onder het genot van een wijntje. Hij belt met hoofdrolspeler Omar Sy die hem vraagt de kijkers voor te bereiden op het tweede seizoen van Lupin en zoals verwacht, doet de realityster dit als geen ander.

Lupin was afgelopen winter tijdens de lockdown razend populair. In de eerste 28 dagen dat de serie op Netflix stond, werd deze al meer dan 77 miljoen keer gestreamd.

Ben je benieuwd hoe het hoofdpersonage Assane Diop verder vergaat? Stream dan nu Lupin seizoen 2 via Netflix. Ga er niet te snel doorheen want hoewel seizoen 3 in de planning staat, zijn de opnames daarvan nog niet begonnen!

Lupin (2020– )
7.5
Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
Beeld: Still 'First & Last' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sLupin (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws