Dit zijn de beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de beste nieuwe series op Netflix van deze week
12 juni 2021 om 14:13

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast de nieuwe realityserie Fresh, Fried and Crispy (2021– ) is nu ook eindelijk deel 2 te zien van de Franse hitserie Lupin (2020– ) met Omar Sy. Daarnaast voegt Netflix deze week ook de Filipijnse animeserie Trese (2021– ) toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan Ă©Ă©n of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.5

  Lupin (2020– )

  Seizoen 2, 5 afleveringen
  Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
 2. 7.1

  Trese (2021– )

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Als de politie het niet meer weet, is Alexandra Trese er nog om Manilla te beschermen tegen bovennatuurlijke dreigingen.
 3. 6.2

  Fresh, Fried and Crispy (2021– )

  Nieuw! Seizoen 1, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • Voedselcriticus Daym Drops gaat langs bij de populairste Amerikaanse tentjes voor de beste, meest verse gefrituurde gerechten.
 4. 3.4

  Locombianos (2021)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1
  Kijk op Netflix • Na de quarantaine treden vier van de grappigste en brutaalste comedians van Colombia op voor een publiek dat hunkert naar hun verhalen.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws