Netflix deelt de trailer van 'Too Hot to Handle' seizoen 2

Netflix deelt de trailer van 'Too Hot to Handle' seizoen 2
16 juni 2021 om 14:22

"Too Hot to Handle (2020– ) is terug… met een knal!" zo klinkt het in de trailer van het nieuwe seizoen van de realityserie. "Het wordt een sexy zomer," aldus Ă©Ă©n van de tien nieuwe singles.

Op het eiland is geen gezoen, geen voorspel en geen seks toegestaan. Het doel, zo klinkt het, is om meer een emotionele band op te bouwen dan simpelweg een one night stand. De deelnemers verliezen geld bij elke keer dat ze de regels overtreden. En aan de trailer te zien worden er dit seizoen weer flink wat regels verbroken…

Bekijk hier de trailer van Too Hot to Handle seizoen 2:

De realityserie stopt hierna niet. Netflix besloot de serie na het eerste seizoen namelijk te verlengen met niet Ă©Ă©n, maar met twee nieuwe seizoenen. Fans kunnen hierna dus nog uitkijken naar een seizoen 3.

De eerste afleveringen van Too Hot to Handle verschijnen 23 juni op Netflix, met op 30 juni al de laatste afleveringen. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Too Hot to Handle (2020– )
4.6
Sexy vrijgezellen ontmoeten elkaar aan de oevers van het paradijs. Ze gaan de uitdaging aan om geen seks te hebben en 100.000 dollar te winnen.
Beeld: Still 'Too Hot to Handle' via Netflix / Tom Dymond
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sToo Hot to Handle (2020– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws