De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
16 juni 2021 om 14:52

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt de gloednieuwe animatiefilm Wish Dragon (2021) de eerste plaats, over een arme student die op avontuur gaat met wensdraak Long. Daarnaast is ook de sciencefictionfilm Awake (2021) erg populair, net als het familiedrama Skater Girl (2021). De top 10 populairste films op Netflix wordt afgesloten door de dramafilm The Goldfinch (2019).

In de lijst van populairste series op Netflix is deze week Lupin (2020– ) bovenaan te vinden doordat deel 2 vorige week in première is gegaan. De Franse hitserie stoot daarmee Lucifer (2016– ) van de troon. Daarnaast is ook de postapocalyptische serie Sweet Tooth (2021– ) nog steeds erg populair. De top 10 populairste series op Netflix wordt afgesloten door de Scandinavische serie Ragnarok (2020– ).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.2
  Kijk op Netflix • Din, een student uit de arbeidersklasse met grote dromen maar weinig middelen, en Long, een cynische maar almachtige draak die in staat is om wensen in vervulling te laten gaan, gaan op avontuur door het moderne Shanghai.
 2. 4.8
  Kijk op Netflix • Nadat een verwoestende wereldwijde gebeurtenis alle elektronica wegvaagt en het vermogen van mensen om te slapen elimineert, heeft een voormalig soldaat met haar dochter misschien een oplossing gevonden.
 3. 6.7
  Kijk op Netflix • Prerna, een tienermeisje van het platteland, wordt volwassen wanneer skateboards en een skate-park in een afgelegen dorp worden geïntroduceerd.
 4. 8.4
  Kijk op Netflix • 'Joker' is een rauwe karakterstudie over Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham.
 5. 5.1
  Kijk op Netflix • Een Amerikaanse compagnie komt tijdens het Ardennenoffensief achter de vijandelijke linies terecht en doet daar een vreselijke ontdekking:
 6. 5.2
  Kijk op Netflix • Xander Cage komt terug uit het zelfopgelegde ballingschap en staat hij op ramkoers met de dodelijke krijger Xiang en zijn team.
 7. 6.2
  Kijk op Netflix • 'Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur' is gebaseerd op de boekenserie. De film vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold.
 8. 7.3
  Kijk op Netflix • 'Nebel im August' speelt zich af in Zuid-Duitsland, 1940. De 13-jarige halfwees Ernst Lossa wordt als onopvoedbaar beschouwd.
 9. 7.1
  Kijk op Netflix • Na een gruwelijke ontvoering en een nipte ontsnapping heeft een tiener uit Florida het moeilijk om familie en autoriteiten te overtuigen van haar beproeving.
 10. 6.3
  Kijk op Netflix • Theodore "Theo" Decker was 13 jaar oud toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag op het Metropolitan Museum of Art.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
 2. 8.1
  Kijk op Netflix • Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.
 3. 7.9
  Kijk op Netflix • Gus is deels jongen, deels hert. Hij verlaat het ouderlijk huis en gaat op reis door een post-apocalyptische wereld.
 4. 7.6
  Kijk op Netflix • Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.
 5. 7.9
  Kijk op Netflix • Een onwaarschijnlijk team wordt gedwongen om hun bedrijf te financieren met illegaal geld en banden te smeden met een Haïtiaanse bende:
 6. 8.2
  Kijk op Netflix • In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
 7. 6.1
  Kijk op Netflix • Zes heldhaftige puppy’s gaan onder leiding van een technisch onderlegde 10-jarige op gewaagde reddingsacties vol humor, probleemoplossend vermogen en coole voertuigen.
 8. 6.8
  Kijk op Netflix • In 'DC's Legends of Tomorrow' moeten helden als Arrow, The Flash, White Canary en The Atom samen strijden tegen de sterkste tegenstander uit de geschiedenis van de mensheid.
 9. 8.9
  Kijk op Netflix • De serie 'Friends' draait om het dagelijks leven van zes vrienden in New York: Rachel Green (Jennifer Aniston), Ross Geller (David Schwimmer), Monica Geller (Courteney Cox), Chandler Bing (Matthew Perry), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Phoebe Buffay (Lisa Kudrow).
 10. 7.5
  Kijk op Netflix • 'Ragnarok' speelt zich af in een klein fictief plaatsje, waar onder andere een groep jongeren woont. Opeens gaat alles goed fout in het dorp.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws