Netflix deelt veelbelovende trailer van de nieuwe Zweedse serie 'Young Royals'

Netflix deelt veelbelovende trailer van de nieuwe Zweedse serie 'Young Royals'
16 juni 2021 om 16:08
17 juni 2021 om 15:06

Wie genoten heeft van de Netflix-serie Élite (2018– ) of van de klassiekers The Crown (2016– ), Gossip Girl (2007–2012) en The Princess Diaries (2001) heeft geluk, want Netflix komt met een nieuwe serie die prima in dat rijtje past, Young Royals (2021– ). Young Royals vertelt het verhaal van een Zweedse prins die naar kostschool wordt gestuurd. Bekijk hieronder de trailer.

Nadat Prins Wilhelm zich schandelijk gedragen heeft, wordt hij naar kostschool gestuurd. De tiener heeft moeite met het vinden van balans tussen wat hij zou willen en wat zijn plichten als prins zijn. In de trailer zien we de prins overrompeld raken door verschillende romances, worstelen met zijn gevoelens en zijn best doen om zijn familie niet teleur te stellen, maar vooral dat laatste wordt nog lastig.

In de hoofdrol zien we de acteur Edvin Ryding die eerder al in enkele Zweedse producties te zien was zoals GĂĄsmamman (2015– ) en If everything was real (2016). Daarnaast spelen ook Pernilla August ()Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999), Malte GĂĄrdinger (De Anderssons in de Bergen (2014)) en nieuwkomer Omar Rudberg rollen in de serie.

Young Royals is vanaf 1 juli te zien op Netflix

Young Royals (2021– )
8.6
Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) aankomt op de prestigieuze kostschool Hillerska krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware ik te ontdekken en uit te vinden wat voor leven hij echt wil.
Beeld: Still 'Young Royals' TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sYoung Royals (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws