De animatieserie 'Beastars' seizoen 2 komt binnenkort naar Netflix

De animatieserie 'Beastars' seizoen 2 komt binnenkort naar Netflix
16 juni 2021 om 16:47

Het tweede seizoen van Netflix' dramaserie Beastars (2019– ) heeft eindelijk een releasedatum gekregen en het is sneller dan verwacht. Studio Orange, het bedrijf achter de serie, maakte dat vandaag bekend via Twitter. Lees hieronder hun bericht.

Beastars is geregisseerd door Shinichi Matsuma. Het script is geschreven door Nanami Higuchi en voor de serie aangepast door Paru Itagaki. Het verhaal gaat over een middelbare school met antropomorfe studenten die onderverdeeld zijn in roofdieren en prooien. Nadat een planteter opgegeten wordt, stijgt de spanning en gaat iedereen opzoek naar een verdachte. Ondertussen begint de grote maar schijnbaar ongevaarlijke wolf, Legoshi, aan zijn instincten te twijfelen.

Beastars is geen kinderserie en heeft daardoor de kans complexe problemen en onderwerpen voor een volwassen publiek te behandelen. Zo wordt de moord op een jonge student onderzocht, maar gaan ze ook in op de sexuele spanning tussen Legoshi en Haru.

In Japan was seizoen 2 in januari al te zien en zoals gewoonlijk duurt het even voordat ook hier in het Westen van het vervolgseizoen genoten kan worden. Lang hoeven we gelukkig niet meer te wachten, want Beastars seizoen 2 is vanaf 15 juli te zien op Netflix.

Beastars (2019– )
7.8
In een wereld waarin allerlei beesten samenleven, ontwaakt het jachtinstinct van een aardige wolf wanneer er een moord wordt gepleegd op zijn middelbare school.
Beeld: Still 'Beastars' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws