Trailer van de nieuwe Netflix-film 'Le guide de la famille parfaite' nu te zien

Trailer van de nieuwe Netflix-film 'Le guide de la famille parfaite' nu te zien
16 juni 2021 om 17:43

Wie deze zomervakantie gewoon thuisblijft, kan met dit lekkere weer en deze nieuwe Canadees-Franse film het vakantiegevoel evenaren. Le guide de la famille parfaite verschijnt deze zomer op Netflix en nu is er alvast een trailer te zien. Bekijk de beelden hieronder.

De nieuwe film Le guide de la famille parfaite laat op ons op een grappige manier zien hoe moeilijk en complex het opvoeden van kinderen kan zijn in een maatschappij die geobsedeerd is door succes, vooral als je dat succes ook via sociale media tentoon wil stellen. Doen ouders tegenwoordig misschien teveel voor hun kinderen, omdat ze hun kinderen het beste van het beste willen geven? Dat is de vraag die aanbod komt in deze nieuwe film.

Le guide de la famille parfaite is geregisseerd door Ricardo Trogi, bekend van Québec-Montréal (2002) en 1981 (2009). Het idee voor deze film komt van actrice Louis Morissette die zelf ook op beeld te zien is. Daarnaast is zij ook de uitvoerend producent van de film. De hoofdrol wordt vervuld door de jonge Canadese actrice Emilie Bierre.

Het belooft een luchtige en grappige film te worden. Le guide de la famille parfaite is vanaf 14 juli te zien op Netflix.

Beeld: Still 'Le guide de la famille parfaite' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video's

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws