Netflix deelt de eerste foto's van nieuwe Jane Austen-film 'Persuasion' met Dakota Johnson

Netflix deelt de eerste foto's van nieuwe Jane Austen-film 'Persuasion' met Dakota Johnson
16 juni 2021 om 18:11

Persuasion is een film waar veel van verwacht wordt, mede door zijn grootse cast. Onlangs verschenen er eindelijk beelden van de nieuwe film waarop Dakota Johnson, Cosmo Jarvis en Henry Golding te zien zijn. Bekijk het Instagrambericht met de foto's hieronder.

Persuasion vertelt het verhaal van Anne Elliot, gespeeld door Johnson. Anne en haar snobistische familie dreigen financieel in de afgrond te belanden. Op haar 27e krijgt ze opnieuw contact met een man die zij eerder afwees, maar nooit vergat. De man is duidelijk nog steeds boos over de afwijzing, maar toch hoopt Anne op een tweede kans in de liefde.

De film is gebaseerd op het boek Persuasion, geschreven door Jane Austen. Persuasion verscheen in 1817, het jaar waarin de schrijfster overleed, het was haar laatste boek. Aan de foto's te zien, kunnen we een klassiek kostuumdrama verwachten zoals we gewend zijn van Jane Austen-films.

Carrie Cracknell, voornamelijk bekend in de wereld van toneel, maakt met deze film haar debuut als regisseur. Het scenario voor de verfilming is geschreven door Ron Bass en Alice Victoria Winslow. Naast Johnson, Golding en Jarvis zullen ook Suki Waterhouse, Richard E. Grant en Nikki Amuka-Bird te zien zijn.

Persuasion wordt in 2022 op Netflix verwacht, een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Persuasion
Anne Elliot is een onaangepaste jonge vrouw die inwoont bij haar snobistische familie die op het punt staat failliet te gaan.
Beeld: Pexels
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixPersuasion

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws