Netflix deelt de teaser van schattige stop-motion-special 'Robin Robin'

Netflix deelt de teaser van schattige stop-motion-special 'Robin Robin'
17 juni 2021 om 16:28

De bedenkers van Shaun het Schaap (2007– ) zijn voor Netflix aan de slag gegaan met een gloednieuwe stop-motion-film: Robin Robin (2021), of Robin de roodborst in het Nederlands. De streamingdienst deelt vandaag de eerste teaser en maakt bekend dat we de korte film vanaf november kunnen zien.

Het ei van Robin komt bij toeval terecht op een vuilnisbelt en ze wordt daar opgevoed door een lieve muizenfamilie. Maar hoe groter ze wordt, hoe duidelijker de verschillen tussen Robin en de muizen worden. Robin het roodborstje doet er alles aan om te bewijzen dat ze een goede muis kan zijn, maar uiteindelijk ontdekt ze wie ze echt is.

Bekijk hier de Nederlandstalige teaser van Robin Robin:

De special is een kerstspecial, vandaar dat deze pas in november op de streamingdienst verschijnt. De stemmen worden (in de Engelstalige versie) ingesproken door Gillian Anderson, Richard E Grant en Adeel Akhtar.

Robin Robin is vanaf 27 november te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Robin Robin (2021)
Omdat haar ei toevallig op een vuilnisbelt terecht komt, wordt Robin opgevoed door een liefhebbende muizenfamilie.
Beeld: Still 'Robin Robin' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sRobin Robin (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws