Jack en Mel schitteren in een nieuwe clip van 'Virgin River' seizoen 3

Jack en Mel schitteren in een nieuwe clip van 'Virgin River' seizoen 3
17 juni 2021 om 17:10

Nadat seizoen 2 van Virgin River (2019– ) eindigde met een flinke cliffhanger met Jack (Martin Henderson) die werd neergeschoten, vragen fans zich af wat er met het hoofdpersonage zal gebeuren. In een nieuwe clip geeft Netflix hier antwoord op.

Zoals de trailer al weggaf, leeft Jack nog. Het nieuwe seizoen start eerst zo'n drie weken na het ongeluk waar we zien dat Jack in orde is. Seriemaker Sue Tenney legt uit waarom ze ervoor hebben gekozen om de herstelperiode van Jack niet te laten zien.

We zijn altijd op zoek naar manieren om diep in het verhaal te duiken, en een tijdsprong maakte dat mogelijk. Als eenmaal vaststaat dat Jack de schietpartij zal overleven, is de psychologische component van zijn herstel het meest meeslepend.

In hetzelfde interview met Tenney wordt gevraagd hoe Jack omgaat met het incident, en dan met nadruk de mentale gevolgen hiervan. De seriemaker en uitvoerend producent legt uit dat hij dit in het begin niet goed zal verwerken.

Jack heeft een talent voor het scheiden van zijn emoties. Hij zal Mels behoeften boven die van hemzelf blijven stellen tot het punt dat hij niet langer de omvang kan negeren van wat er is gebeurd.

Op de vraag of Jack weet wie hem heeft neergeschoten, krijgen we het volgende antwoord. De onthulling zal in ieder geval de moeite waard zijn, aldus Tenney.

Zoals gebruikelijk is bij een traumatische gebeurtenis, zal Jacks herinnering aan de schietpartij in fragmenten terugkeren. Ik kan je niet zeggen hoe lang hij (of de kijkers) zullen moeten wachten om de waarheid te ontdekken, maar ik kan je beloven dat het de moeite waard zal zijn.

Bekijk hier de nieuwe clip van Virgin River seizoen 3:

Seizoen 3 van Virgin River is vanaf 9 juli te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht. Of lees hier alles wat we tot nu toe weten over seizoen 3 van Virgin River.

Virgin River (2019– )
7.4
Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
Beeld: Still 'Virgin River' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sVirgin River (2019– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws