'Black Widow' vanaf juli toch ook te zien in Pathé-bioscopen

'Black Widow' vanaf juli toch ook te zien in Pathé-bioscopen

Het bleef lange tijd onduidelijk of Pathé de Marvel-film Black Widow (2021) zou vertonen in juli. De bioscoopketen was in gesprek met Disney omdat ze het niet eens zijn met het besluit dat de studio bepaalde films tegelijkertijd ook uitbrengt op Disney+. Vandaag maakt Pathé bekend dat ze de film met Scarlett Johansson gewoon zullen vertonen.

De bioscoopketen plaatst de trailer van de langverwachte Marvel-film op Instagram met het bijschrift dat de film vanaf 7 juli ook bij Pathé is te zien. Bioscoopbezoekers reageren opgelucht in de comments.

Pathé en Disney hebben lang om de tafel gezeten over de film. Details over de deal die nu is gesloten zijn niet bekend. Bij bioscoopketens Kinepolis en Vue stond Black Widow wel al langer op de planning.

Black Widow komt op de dag van de bioscooprelease ook beschikbaar op streamingdienst Disney+, waar deze tegen een VIP-betaling bekeken kan worden. Dit gebeurde al eerder met films als Mulan (2020). Door deze strategie ziet Pathé het niet zitten om de films aan te schaffen voor vertoningen, als een groot deel deze toch thuis zal kijken. Daarom besloot de keten om Cruella (2021) en Nomadland (2020) niet op hun witte doeken te vertonen.

Voor Black Widow heeft Pathé dus een deal weten te sluiten. De film over Marvel-held Natasha Romanoff is daar vanaf 7 juli te zien.

Bekijk hier de trailer van Black Widow:

Black Widow (2021)
6.7
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.
Beeld: Still 'Black Widow' via Filmdepot
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsBlack Widow (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws