De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
23 juni 2021 om 14:27

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week behaalt de gloednieuwe waargebeurde dramafilm Fatherhood (2021) de eerste plaats, waarin Kevin Hart een alleenstaande vader speelt. Daarnaast is ook de animatiefilm Wish Dragon (2021)] erg populair, net als de Franse actiefilm Forces spéciales (2011). De top 10 populairste films op Netflix wordt afgesloten door de sciencefictionfilm Awake (2021).

In de lijst van populairste series op Netflix is deze week Lupin (2020– ) nog steeds bovenaan te vinden door de komst van deel 2. De Franse hitserie wordt op de voet gevolgd door de Spaanse misdaadserie Élite (2018– ), waarvan het vierde seizoen is verschenen. Daarnaast zijn ook Rick and Morty (2013– ) en The Last Kingdom (2015– ) erg populair. De top 10 populairste series op Netflix wordt afgesloten door de DC-serie Legends of Tomorrow (2016– ).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 6.7
  Kijk op Netflix • Een vader voedt als alleenstaande vader zijn dochtertje op na het onverwachte overlijden van zijn vrouw die een dag na de geboorte van hun dochter stierf.
 2. 7.2
  Kijk op Netflix • Din, een student uit de arbeidersklasse met grote dromen maar weinig middelen, en Long, een cynische maar almachtige draak die in staat is om wensen in vervulling te laten gaan, gaan op avontuur door het moderne Shanghai.
 3. 6.4
  Kijk op Netflix • De journaliste Elsa wordt tijdens haar verslag van de oorlog in Afghanistan ontvoerd door de taliban. Een team van speciale troepen moet haar zien te redden.
 4. 4.9
  Kijk op Netflix • Een beveiligingsexpert en zijn gezin raken verstrikt in een web van geheimen en leugens na de aanval op een jonge vrouw in hun kustplaats.
 5. 7.1
  Kijk op Netflix • De 20e eeuw staat voor de deur. In de winter verandert Sint-Petersburg in een sprookjesachtig wonderland waar bevroren rivieren en kanalen dienst doen als bevroren wegen en waar het wemelt van schaatsers en markten.
 6. 5.1
  Kijk op Netflix • Een Amerikaanse compagnie komt tijdens het Ardennenoffensief achter de vijandelijke linies terecht en doet daar een vreselijke ontdekking:
 7. 7.2
  Kijk op Netflix • In 1879 staan Kenshin en zijn bondgenoten tegenover hun sterkste vijand tot dan toe: zijn ex-zwager Enishi Yukishiro en zijn helpers, die hebben gezworen wraak te nemen.
 8. 8.4
  Kijk op Netflix • 'Joker' is een rauwe karakterstudie over Arthur Fleck (Joaquin Phoenix), een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham.
 9. 6.6
  Kijk op Netflix • Een studente beleeft steeds dezelfde afschuwelijke dag waarop ze wordt vermoord. Ze probeert er keer op keer achter te komen wie haar wil vermoorden.
 10. 4.8
  Kijk op Netflix • Nadat een verwoestende wereldwijde gebeurtenis alle elektronica wegvaagt en het vermogen van mensen om te slapen elimineert, heeft een voormalig soldaat met haar dochter misschien een oplossing gevonden.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.5
  Kijk op Netflix • Toen Assane Diop een tiener was, werd zijn leven op zijn kop gezet omdat zijn vader stierf na te zijn beschuldigd van een misdaad die hij niet had gepleegd.
 2. 7.5
  Kijk op Netflix • Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.
 3. 9.2
  Kijk op Netflix • Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die de banden met zijn familie heeft aangehaald.
 4. 8.4
  Kijk op Netflix • Het is het jaar 872, veel van de Koninkrijken die wij nu kennen als Engeland zijn veroverd door de Noormannen, alleen Wessex is nog onafhankelijk onder leiding van Koning Alfred (David Dawson).
 5. 8.1
  Kijk op Netflix • Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.
 6. 7.1
  Kijk op Netflix • In IJsland, waar de subglaciale vulkaan Katla al een jaar lang onophoudelijk uitbarst, is Gríma nog steeds op zoek naar haar vermiste zus die verdween op de dag dat de uitbarsting begon.
 7. 7.6
  Kijk op Netflix • Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.
 8. 7.9
  Kijk op Netflix • Gus is deels jongen, deels hert. Hij verlaat het ouderlijk huis en gaat op reis door een post-apocalyptische wereld.
 9. 7.9
  Kijk op Netflix • Een onwaarschijnlijk team wordt gedwongen om hun bedrijf te financieren met illegaal geld en banden te smeden met een Haïtiaanse bende:
 10. 6.8
  Kijk op Netflix • In 'DC's Legends of Tomorrow' moeten helden als Arrow, The Flash, White Canary en The Atom samen strijden tegen de sterkste tegenstander uit de geschiedenis van de mensheid.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws