Marvel stelt ons voor aan slechterik Taskmaster in nieuwe video van 'Black Widow'

Marvel stelt ons voor aan slechterik Taskmaster in nieuwe video van 'Black Widow'

Marvel biedt ons een nieuw kijkje in Black Widow (2021), die vanaf volgende week eindelijk in de bioscoop draait. In de nieuwe video leren we de nieuwe Marvel-slechterik Taskmaster en zijn leger aan weduwen beter kennen.

In de MCU-prequel neemt Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) het op tegen Taskmaster. Na het gevecht over de Sokovia Accords slaat ze op de vlucht en keert ze terug naar haar verleden als huurmoordenaar. Ze hoopt hier het Black Widow-trainingprogramma te vernietigen.

Taskmaster is een leider in de Red Room die de kracht heeft om iemands gevechtstechnieken perfect over te nemen. Vooralsnog is het onbekend wie de nieuwe schurk speelt en ook in de nieuwe video wordt dit nog niet duidelijk.

Bekijk hier de nieuwe video van Black Widow:

De nieuwe Marvel-film is door de coronacrisis meermaals uitgesteld. Op de dag van de bioscooprelease verschijnt Black Widow tevens op Disney+, waar abonnees de film kunnen kijken tegen een VIP-betaling. Door deze zet van Disney bleef het lange tijd onduidelijk of Pathé de nieuwe Marvel-film op het witte doek zou vertonen, aangezien zij het niet eens zijn met deze on-demand-strategie. Toch besluit de bioscoopketen de film vanaf volgende week te vertonen.

Black Widow draait vanaf volgende week woensdag 7 juli in de bioscoop.

Black Widow (2021)
6.7
Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente.
Beeld: Still 'Black Widow' via Filmdepot
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Video's Disney+ BioscoopBlack Widow (2021)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws