'White Lines' van de maker van 'La Casa de Papel' vanaf vandaag op Netflix

'White Lines' van de maker van 'La Casa de Papel' vanaf vandaag op Netflix
15 mei 2020 om 09:00

Netflix voegt vandaag de nieuwe drama-mysteryserie White Lines (2020– ) toe. De serie is afkomstig van de maker van de populaire serie La Casa de Papel (2017– ), Álex Pina. Pina heeft samen met de producenten van The Crown (2016– ) met White Lines een nieuwe serie gemaakt vol met drugs, muziek, seks en natuurlijk moord.

White Lines volgt Zoe Walker, een jonge vrouw die haar stille leven achter zich laat als het lichaam van haar broer twee decennia na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza wordt ontdekt. Ze keert terug naar het Spaanse eilandparadijs, bijna als een vreemde, en haar zoektocht leidt haar op een decadent en gevaarlijk pad. Gevangen in de wereld van de dansclubs, leugens en doofpotaffaires, wordt Zoe gedwongen de confrontatie aan te gaan met de donkere kant van haarzelf terwijl ze worstelt om te leren wie ze moet vertrouwen en hoe ze moet overleven. Er is een dunne lijn tussen de droom en een nachtmerrie en Zoe bevindt zich gevaarlijk dicht bij die grens.

White Lines (2020– )
6.6
In 'White Lines' wordt het lichaam van een legendarische dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza.

White Lines kent bekende gezichten, waaronder Laura Haddock als Zoe, Tom Rhys Harries als Axel Collins, Marta Milans als Kika Calafat, Juan Diego Botto als Oriol Calafat, Pedro Casablanc als Andreu Calafat, Belen Lopez als Conchita Calafat, Daniel Mays als Marcus, en Angela Griffin als Anna.

De serie van 10 afleveringen speelt zich af in zowel Manchester als de Balearen (de eilandengroep in de Middellandse Zee), en in twee verschillende perioden: de jaren 90 en de huidige tijd.

Bekijk de trailer alvast hieronder voordat je dit weekend start met bingen!

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'White Lines' via TMDb

Meer over:

Video on demand Series NetflixWhite Lines (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten