Jessica Alba krijgt hoofdrol in nieuwe actiethriller van Netflix 'Trigger Warning'

Jessica Alba krijgt hoofdrol in nieuwe actiethriller van Netflix 'Trigger Warning'
16 mei 2020 om 12:25

Na het succes van Chris Hemsworths Extraction (2020), gaat Netflix door met het maken van actiefilms, waarbij Jessica Alba de leiding krijgt over de volgende, meldt Variety.

Alba zal de hoofdrol gaan spelen in de nieuwe Netflix-actiethriller Trigger Warning, met Mouly Surya als regisseur. Josh Olson en John Brancato schreven het script, en Basil Iwanyk en Erica Lee zullen de film gaan produceren. Alba zal daarnaast ook gaan dienen als executive producer.

Alba speelt in de film een getraumatiseerde veteraan die de bar van haar grootvader erft en geconfronteerd wordt met een moreel dilemma na het ontdekken van de waarheid achter zijn vroegtijdige dood.

Bronnen beschouwen de film als een mogelijke start van een franchise en hebben hoge verwachtingen voor het succes van de film, gezien de ontvangst van de andere actiefilms van Netflix, waaronder Spenser Confidential (2020) en de meest actuele actiefilm van Netflix, Extraction.

Regisseur Surya is goed aan de weg aan het timmeren en zag haar film Marlina the Murderer in Four Acts (2017) in première gaan als een officiële regisseurselectie op het filmfestival van Cannes in 2017. Ze kreeg lovende kritieken en werd geselecteerd als Indonesische inzending voor de beste buitenlandse film op de 91e Oscars.

Alba is het meest bekend om haar werk voor James Camerons serie Dark Angel (2000–2002) en de films Sin City (2005), Sin City: A Dame to Kill For (2014) en Fantastic Four (2005). Momenteel speelt ze in en produceert ze L.A.'s Finest (2019– ), een spin-off van Jerry Bruckheimers Bad Boys-films.

Daarnaast kondigde Alba onlangs een Disney Plus-documentaireserie aan met de werktitel Parenting Without Borders, die ze ook zal gaan produceren.

Trigger Warning
Een getraumatiseerde veteraan erft de bar van haar grootvader en wordt geconfronteerd met een moreel dilemma na het ontdekken van de waarheid achter zijn vroegtijdige dood.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Sin City: A Dame to Kill For' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixTrigger Warning

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten