Dit zijn de 5 beste films op Videoland van deze week

Dit zijn de 5 beste films op Videoland van deze week
16 mei 2020 om 16:05

Het is alweer weekend en dat betekent dat we weer de balans op kunnen maken voor Videoland. We lichten hieronder de beste films uit die deze week nieuw op Videoland zijn uitgebracht.

De lijst bestaat uit heruitgebrachte films op het platform, maar ook uit nieuwe films die nog nooit eerder op Videoland te zien zijn geweest. Al het nieuwe aanbod op Videoland vind je via: Nieuw op Videoland. Of bekijk de beste films via: Beste films op Videoland.

Onder meer werden deze week 2 Spider Man-films toegevoegd: Spider-Man 2 (2004) en Spider-Man 3 (2007). Helaas is het eerste deel, Spider-Man (2002), niet op Videoland te zien. Deze vind je terug in het aanbod van Netflix.

 1. 7.3
  Kijk op Videoland • Peter Parker (Tobey Maguire) is gebeten door een spin en kan sindsdien veranderen in Spider-Man die de inwoners van New York beschermt.
 2. 7.2
  Kijk op Videoland • Tegenwoordig is bijna elk kind online vindbaar, maar wat als het Instagram-account of YouTube-kanaal een succes wordt en hier geld mee te verdienen is?
 3. 7.1
  Kijk op Videoland • Een moeder met een ongeneeslijk zieke dochter bidt voor een wonder. Haar gebeden worden verhoord na een bizar ongeluk.
 4. 6.2
  Kijk op Videoland • Een buitenaardse symbiote van een andere wereld geeft Peter Parker, alias Spider-Man, nieuwe krachten en een zwart pak die hij goed kan gebruiken om enkele nieuwe vijanden mee te bestrijden.
 5. 6.2
  Kijk op Videoland • Woody Harrelson woont in Londen. Hij heeft het moeilijk om naar huis te gaan en bij zijn familie te zijn. Hij heeft discussies met oude vrienden.

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series via: Nieuw op Videoland.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Video on demand Videoland

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten