'Modern Family'-acteur Fred Willard overleden

'Modern Family'-acteur Fred Willard overleden
17 mei 2020 om 09:03

Fred Willard, de komedie-acteur die bekend is om zijn rollen in films als Best in Show (2000) en This Is Spinal Tap (1984) en sitcoms als Everybody Loves Raymond (1996–2005)" en Modern Family (2009–2020), is overleden.

De acteur stierf rustig op vrijdag "op de fantastische leeftijd van 86 jaar oud", bevestigt zijn dochter Hope Mulbarger aan CNN.

Hij bleef bewegen, werken en ons gelukkig maken tot het einde. We hielden zoveel van hem! We zullen hem voor altijd missen.

Mulbarger

Zijn dood komt bijna twee jaar na het overlijden van zijn vrouw, Mary Willard, die in 2018 stierf toen ze 71 jaar oud was.

De acteur die vier keer voor een Emmy werd genomineerd en opgroeide in Ohio, verspreidde overal blijdschap door zijn talent om mensen te laten lachen.

In een interview in 2006 met Tad Friend van New Yorker Magazine, beschreef Willard zijn begrip over de dood en zei: "Als het aan mij lag, zou er nooit iets veranderen, niemand zou ooit sterven. Aan de andere kant, dan kon ook niemand baby's krijgen, omdat het te druk zou worden."

Bekijk hier een clip met Willard uit de film Best in Show:

Willard zal worden gemist.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Algemeen Celebrities

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten