Alle 25+ aangekondigde nieuwe series op Netflix in augustus

Alle 25+ aangekondigde nieuwe series op Netflix in augustus
22 juli 2021 om 12:09

De planning voor augustus is weer door Netflix aan ons bekendgemaakt en er staat een hoop op het programma! Maar liefst 23 nieuwe series verschijnen volgende maand en van 7 series verschijnt een nieuw seizoen.

De geplande nieuwe series op Netflix hebben we in drie lijsten opgedeeld: een lijst met geheel nieuwe series, een lijst met series waarvan een nieuw seizoen verschijnt en een lijst met anime. Alle lijsten zijn hieronder te bekijken.

Andere handige Netflix-pagina's:

Nieuwe seizoenen

Van 7 series komt volgende maand een nieuw seizoen uit. Ook verschijnen een aantal seizoenen van series die geen Netflix Originals zijn.

Nieuwe Netflix Original-series

Dit zijn alle Netflix Original-series die in augustus op Netflix worden verwacht. Omdat het Netflix Originals zijn, zijn het allemaal compleet nieuwe series, die nog niet eerder ergens te zien zijn geweest.

Nieuwe animeseries

Voor de liefhebber voegt Netflix in augustus ook twee gloednieuwe animeseries toe.

Deze series staan dus allemaal op de planning bij Netflix voor augustus. Kijk voor het hele overzicht van wat er in de toekomst op Netflix te zien is op Binnenkort op Netflix. Ben je benieuwd wat er nu al nieuw te zien is, kijk dan op Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws