Adam Sandler gecast voor nieuwe Netflix Original-film 'Hustle'

Adam Sandler gecast voor nieuwe Netflix Original-film 'Hustle'
19 mei 2020 om 09:42

Het lijkt erop dat Adam Sandler en Netflix hun volgende film hebben gevonden. Bronnen vertellen Variety dat Sandler de hoofdrol zal gaan spelen in Hustle, van de regisseur van We the Animals (2018), Jeremiah Zagar.

Happy Madison Productions, het productiebedrijf dat in 1999 werd opgericht door Sandler en SpringHill Entertainment van basketballer LeBron James en Maverick Carter gaan de film produceren.

Sandler speelt een Amerikaanse basketbalscout die, na ten onrechte te zijn ontslagen, een getalenteerde speler in het buitenland ontdekt die hij besluit naar de VS te brengen om te bewijzen dat ze allebei hebben wat nodig is om het te maken in de NBA.

Legendary Entertainment had als eerste de rechten op de film, maar Netflix verwierf deze later van Legendary en pitchde de film direct bij Sandler. Doordat regisseur Zagar werd bevestigd voor het project werd Sandler overgehaald, waardoor Hustle waarschijnlijk zijn eerstvolgende grote film gaat worden.

Sandler kreeg onlangs goede kriteiken op zijn donkere komedie Uncut Gems (2019) (zie afbeelding bovenaan artikel), die hem ook een Spirit Award opleverde. Hij heeft de tijd genomen om zijn volgende project te vinden en heeft verschillende opties afgewogen. Bronnen zeggen dat hij de optie heeft om nog aan een andere film mee te werken voor Hustle, als het jusite project zich voordoet.

Hustle markeert Zagars grootste project sinds het coming-of-age-drama We the Animals, de film die hem bij veel studio's op de radar zette.

Het is nog steeds onbekend wanneer de productie moet gaan beginnen gezien de huidige crisis. Een releasedatum is daardoor ook nog niet genoemd.

Hustle
Het verhaal volgt een Amerikaanse basketbalscout die ten onrechte wordt ontslagen. Na het ontdekken van een fantastische speler in het buitenland besluit hij de speler naar Amerika te brengen om te bewijzen dat ze allebei hebben wat nodig is om het te maken in de NBA.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Uncut Gems' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixHustle

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten