Netflix brengt video uit vol grappige bloopers van de 'Fear Street'-trilogie

Netflix brengt video uit vol grappige bloopers van de 'Fear Street'-trilogie
24 juli 2021 om 11:34

De Fear Street-trilogie is tot zijn einde gekomen. Alledrie de films staan inmiddels op Netflix en voor nu is het afwachten geblazen of regisseur Leigh Janiaks plannen voor meer horrorfilms ook echt gerealiseerd zullen worden. Netflix heeft voor ons de grappigste bloopers uit deze films op een rijtje gezet. Zie hoe de Fear Street-trilogie verandert in een komedie.

Janiak voegde zich in 2017 bij de productie van deze horrorfilms. Toen nog was het de bedoeling dat zij het eerste en derde deel zou regisseren. Deel twee werd overgelaten aan Alex Ross Perry, bekend van Listen Up Philip (2014). In maart 2019, vlak nadat de cast bekend was, begonnen de opnames en bleek dat Janiak alledrie de films ging regisseren. In september van datzelfde jaar zaten de opnames er alweer op en waren de films klaar voor de bioscoop. De pandemie stak daar echter een stokje voor, maar gelukkig voor de Netflix-abonnee's werd er een overeenkomst bereikt zodat we allemaal vanuit huis kunnen griezelen. Zo snel is het gegaan en nu is de trilogie compleet. Naast gegriezel, blijkt dat er ook flink wat gelachen is op de set:

Alle Fear Street-films zijn nu beschikbaar op Netflix

Beeld: Still 'Fear Street Part One: 1994' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Video'sFear Street Part One: 1994 (2021)Fear Street Part Two: 1978 (2021)Fear Street Part Three: 1666 (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws