Tom Ellis publiceert foto van Netflix' 'Lucifer' seizoen 6

Tom Ellis publiceert foto van Netflix' 'Lucifer' seizoen 6
24 juli 2021 om 13:39

The Lord of Darkness zelf, Tom Ellis, geeft ons een kijkje achter de schermen van Lucifer (2016–2021) seizoen 6. Het, helaas, laatste seizoen van de Netflix-serie is onderweg en er is amper iets over bekend. We zien Ellis poseren met een DeLorean, gaat hij soms terug naar de toekomst? Zou de acteur ergens naar hinten?

Productieleider van Lucifer, Joe Henderson, belooft dat er vandaag meer grote aankondigingen gedaan zullen worden over de serie. De fans deden verscheidene pogingen om te raden waar Henderson het over zou kunnen hebben. Een terugkomend gokje was de aankondiging van seizoen 7. Helaas werd dit al meteen de kop in gedrukt.

Schrijver Chris Rafferty garandeerde eerder al dat de crew zich, vergeleken met andere seizoenen, dubbel zo hard heeft ingezet voor dit laatste seizoen. Lucifer zal naar zijn zeggen op een bevredigende manier eindigen voor de fans. Er is al het een en ander bekend over seizoen 6, zoals de titels, maar inhoudelijk laten de makers niets los. Er wordt verwacht dat het snel bekend wordt vanaf wanneer het nieuwe seizoen op Netflix te zien is. Wellicht is dat wat Henderson later vandaag bekend zal maken.

De eerste 5 seizoenen van Lucifer zijn beschikbaar op Netflix.

Lucifer (2016–2021)
8.1
Lucifer is verveeld en ongelukkig en doet daarom afstand van zijn positie als tegenstander van God en vestigt zich in Los Angeles, waar hij een team vormt met LAPD agente Chloe Decker.
Beeld: Still 'Lucifer' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixLucifer (2016–2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws