Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week
24 juli 2021 om 14:02

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast seizoen 2 van zowel Sky Rojo (2021– ) als The Movies That Made Us (2019– ) is vanaf deze week ook de animatieserie Masters of the Universe: Revelation (2021– ) te zien. Daarnaast voegt Netflix deze week 2 nieuwe realityseries toe: Too Hot to Handle Brazil (2021– ) en Sexy Beasts (2021– ). In de lijst hieronder tonen we je de deze beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.8
  Kijk op Netflix • Bij deze blockbusters kwamen we samen en hadden we de tijd van ons leven. Maak kennis met de acteurs, regisseurs en insiders die deze films mogelijk maakten.
 2. 6.6

  Sky Rojo (2021– )

  Seizoen 2, 8 afleveringen
  Kijk op Netflix • Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) vertrekken uit Las Novias Club om van hun vrijheid te genieten.
 3. 5.5

  Too Hot to Handle Brazil (2021– )

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1-4
  Kijk op Netflix • Tien zinderend hete Brazilianen ontmoeten elkaar in een dromerig strandresort. Maar om kans te maken op het grote geldbedrag, mogen ze geen seks hebben.
 4. 5.1
  Kijk op Netflix • De oorlog om Eternia laait weer op. Dit zou weleens de laatste slag tussen He-Man en Skeletor kunnen zijn.
 5. 4.6

  Sexy Beasts (2021– )

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Elke aflevering is een nieuwe single op zoek naar liefde, puur gebaseerd op persoonlijkheid. Ze kiezen uit drie potentiële liefdespartners, die allemaal een volledig prothetische make-up dragen.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer een nieuwe aflevering van onderstaande series.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws