Nieuw op Netflix: Renée Zellweger in de Oscarwinnende dramafilm 'Judy'

Nieuw op Netflix: Renée Zellweger in de Oscarwinnende dramafilm 'Judy'
26 juli 2021 om 12:23

Netflix voegt vandaag de biografische film Judy (2019) toe aan het aanbod, waarin Renée Zellweger in de huid kruipt van de legendarische Amerikaanse actrice en zangeres Judy Garland.

Judy reist in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Ze leeft echter al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank.

Bekijk hier de trailer van Judy:

Zellweger won vorig jaar de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol voor haar optreden als Judy in de film. Ook werd de film genomineerd voor een Oscar voor de beste make-up en haarstyling. Helaas won de film deze prijs niet.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot

Judy is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Judy (2019)
6.8
Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist de Amerikaans actrice en zangeres Judy Garland in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows.
Beeld: Still 'Judy' via Filmdepot

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsJudy (2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws