Nieuw op Netflix: romantische komediefilm 'Resort to Love'

Nieuw op Netflix: romantische komediefilm 'Resort to Love'
29 juli 2021 om 07:43

Het romantische verhaal over een afgelaste bruiloft en nieuwe liefde in Resort to Love (2021) is nu te zien op Netflix. De hoofdrol wordt gespeeld door zangeres en songwriter Christina Milian.

Een jaar nadat haar bruiloft werd afgelast, besluit Erica (Milian) er weer bovenop te proberen te komen door een reis naar het zonnige Mauritius te maken. Ze is er vooral heen gegaan door de vacature als zangeres op het eiland. Maar net wanneer ze een nieuwe knappe man ontmoet, die de broer van haar ex blijkt te zijn, komt ze erachter dat haar ex op het eiland is voor de bruiloft met zijn nieuwe verloofde.

Bekijk hier de trailer van Resort to Love:

De romantische komedie is geregisseerd door Steven K. Tsuchida, die eerder Life-Size 2 (2018) met Tyra Banks maakte. De film werd vorige zomer opgenomen in Mauritius en de hoofdrollen worden gespeeld door Christina Milian, Sinqua Walls en Jay Pharoah.

Afbeelding via Netflix / David Bloomer
Afbeelding via Netflix / David Bloomer

Resort to Love is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix of bekijk onze Top 100 beste romantische komedies op Netflix.

Resort to Love (2021)
5.7
In de nasleep van een verbroken verloving en een mislukte carrière gaat een zangeres aan de slag bij een chic eilandresort, waar haar ex-verloofde toevallig gaat trouwen.
Beeld: Still 'Resort to Love' via Netflix / David Bloomer

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsResort to Love (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws