De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
28 juli 2021 om 14:26

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week is de spannende horrorfilm Blood Red Sky (2021) bovenaan de lijst te vinden. Daarnaast is ook de nieuwe historische film Chernobyl 1986 (2021) erg populair, net als de romantische film The Last Letter from Your Lover (2021). Ook nieuw in de top zijn de dramafilm The Good Liar (2019) en de biografische film Official Secrets (2019).

In de lijst van populairste series op Netflix behaalt deze week nog altijd hitserie Virgin River (2019– ) de eerste plaats. Daarnaast worden de series Suits (2011–2019), Rick and Morty (2013– ) en Sex/Life (2021– ) nog steeds heel goed bekeken. De top 10 wordt afgesloten door How to Get Away with Murder (2014–2020), waar onlangs het zesde seizoen van verscheen.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 6.1
  Kijk op Netflix • Terroristen kapen een transatlantische vlucht met aan boord een vrouw met een geheimzinnige ziekte en haar zoontje.
 2. 5.1
  Kijk op Netflix • Na zijn hereniging met een verloren liefde gaat brandweerman Alexey met pensioen om een nieuw leven te beginnen - maar de ramp in Tsjernobyl dompelt hem plotseling weer onder in gevaar.
 3. 6.7
  Kijk op Netflix • De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O'Hare, die plaatsvond in de jaren 60.
 4. 6.7
  Kijk op Netflix • Meesteroplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish (Helen Mirren) online ontmoet.
 5. 7.1
  Kijk op Netflix • Tragedie, verraad en een mysterieuze ontdekking voeden de wraak van een vrouw voor het verlies van haar stam en familie in deze speciale aflevering van 'Kingdom'.
 6. 6.8
  Kijk op Netflix • Arcadia mag er dan wel uitzien als een gewone stad, maar het ligt in het centrum van magische en mystieke lijnen die het een middelpunt maken voor vele gevechten tussen bovennatuurlijke wezens, waaronder trollen, buitenaardse wezens en tovenaars.
 7. 4.8
  Kijk op Netflix • Nadat ze zich niet heeft gekwalificeerd voor de Olympische Spelen, gaat Maddy Cornell als coach van een jonge turnploeg de strijd aan met een rivaliserend team.
 8. 5.5
  Kijk op Netflix • Net als Robertico (Jandino Asporaat) zijn vriendin Noella (Liliana de Vries) op Curaçao ten huwelijk wil vragen, besluit zij een “time-out”in te lassen.
 9. 7.3
  Kijk op Netflix • 'Official Secrets' vertelt het waargebeurde verhaal van Katherine Gun (Keira Knightley); klokkenluider van de Britse geheime dienst die tijdens de aanloop naar de Irak-invasie in 2003, vertrouwelijke NSA-documenten lekte waarin een illegale spionageoperatie tussen de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werd onthuld.
 10. 6.9
  Kijk op Netflix • Het stadje Rose Creek wordt met harde hand bestuurd door meedogenloze industrieel Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard).

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.4
  Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
 2. 9.2
  Kijk op Netflix • Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die de banden met zijn familie heeft aangehaald.
 3. 8.4
  Kijk op Netflix • 'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.
 4. 5.3
  Kijk op Netflix • Billie, een pasgetrouwde huisvrouw en moeder die net met haar nieuwe man Cooper naar de buitenwijken van Connecticut is verhuisd, is van oorsprong een wilde tiener uit New York City.
 5. 7.9
  Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.
 6. 7.5
  Kijk op Netflix • De serie 'Pokémon' volgt de jongen Ash uit het dorp Pallet Town. Toen hij tien jaar werd, mocht hij voor het eerst trainer van Pokémon worden en zijn eerste Pokémon ophalen bij professor Oak.
 7. 8.5
  Kijk op Netflix • Het einde van de 8e eeuw, aan het begin van het tijdperk van de Vikingen. In 'Vikings' wordt het verhaal verteld van Ragnar Lothbrok, een vikingkrijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee.
 8. 8.3
  Kijk op Netflix • 'Atyptical' draait om Sam Gardner (Keir Gilchrist), een 18-jarige autist die op zoek gaat naar zichzelf en naar de liefde.
 9. 7.4
  Kijk op Netflix • In het Madrid van 1720 valt een getalenteerde kok op bij een weduwe van een hertog, net op het moment dat hij terugkeert in de aristocratische society.
 10. 8.1
  Kijk op Netflix • 'How to Get Away with Murder' volgt het privé- en professioneel leven van Annalise Keating, een professor in strafrecht aan een van de meest prestigieuze universiteiten in strafrecht van Amerika.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws