Bob Odenkirk in stabiele toestand na hartaanval op de set van 'Better Call Saul'

Bob Odenkirk in stabiele toestand na hartaanval op de set van 'Better Call Saul'
29 juli 2021 om 12:12

Nadat hoofdrolspeler Bob Odenkirk in elkaar zakte op de set van Better Call Saul (2015– ), werd hij opgenomen in het ziekenhuis. De acteur is nu in stabiele toestand, zo bevestigen zijn vertegenwoordigers. De ineenzakking is het gevolg geweest van een hartaanval.

Tijdens de hartaanval van Odenkirk werd gelijk een ambulance gebeld. Vervolgens werd de 58-jarige acteur direct overgebracht naar het ziekenhuis vlakbij de set in New Mexico. Even bleef het nog onduidelijk waardoor de acteur onwel is geworden, maar zijn vertegenwoordigers verklaren nu dat het om een hartaanval ging.

We kunnen bevestigen dat Bob in stabiele toestand verkeert na het doormaken van een hart-gerelateerd incident. Hij en zijn familie willen graag hun dankbaarheid uitspreken voor de ongelooflijke artsen en verpleegkundigen die voor hem zorgen, evenals zijn cast, crew en producenten die aan zijn zijde zijn gebleven. De Odenkirks willen ook iedereen bedanken voor de overvloed aan goede wensen en vragen om hun privacy op dit moment terwijl Bob werkt aan zijn herstel.

Ook de zoon van Odenkirk, Nate Odenkirk, wendt zich tot het publiek. Op Twitter schrijft hij dat het goed komt met zijn vader.

Volgens bronnen waren de opnames van het zesde seizoen van Better Call Sual ongeveer halverwege ten tijde van het incident. Het is nog onduidelijk wanneer Odenkirk weer op de set verschijnt en hoeveel vertraging dit oplevert voor het aankomende seizoen. AMC, de Amerikaanse zender waarmee de acteur de serie Breaking Bad (2008–2013) maakte, hoopt in ieder geval dat hij weer snel de oude is.

Net als iedereen zijn we zo dankbaar dat hij in stabiele toestand verkeert en uitstekende zorg krijgt. We houden hem in onze gedachten en wensen hem een snel en volledig herstel toe.

Het slotseizoen van Better Call Saul gaat naar verwachting begin 2022 in première.

Better Call Saul (2015– )
8.8
Voor Saul Goodman en Walter White ('Breaking Bad') elkaar ontmoetten, was Jimmy McGill (Bob Odenkirk) een arme advocaat.
Beeld: Still 'Better Call Saul' via Netflix / Michele K. Short
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixBetter Call Saul (2015– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws