Shailene Woodley doet een boekje open over de opnames van Netflix-film 'The Last Letter from Your Lover'

Shailene Woodley doet een boekje open over de opnames van Netflix-film 'The Last Letter from Your Lover'
29 juli 2021 om 13:21

The Last Letter from Your Lover (2021) is sinds kort te zien op Netflix en wordt positief ontvangen. Voor iedereen die nog niet genoeg heeft, doet hoofdrolspeelster Shailene Woodley in een nieuwe video een boekje open over hoe het eraan toeging op de set van de romantische film.

Samen met regisseur Augustine Frizzell duikt ze in de details van enkele shots en legt ze uit hoe deze tot stand zijn gekomen. Het eten dat je ziet in de film? Daar heeft Woodley in ieder geval niets van gegeten door het strakke korset dat ze droeg voor haar rol. Zo had de actrice wel vaker last van haar styling, ook toen ze met echte schoenen uit de jaren 60 rechtop moest proberen te blijven.

Bekijk hier de video:

In de romantische dramafilm vindt journaliste Ellie Haworth (Felicity Jones) een verzameling van liefdesbrieven en besluit om het mysterie achter deze verboden affaire op te lossen. Ze ontdekt het verhaal van Jennifer Stirling (Shailene Woodley), de vrouw van een rijke zakenman.

The Last Letter from Your Lover is nu te zien op Netflix. Benieuwd of de film de moeite waard is? Lees hier onze recensie van de romantische dramafilm.

The Last Letter from Your Lover (2021)
6.7
De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O'Hare, die plaatsvond in de jaren 60.
Beeld: Still 'The Last Letter from Your Lover' via Netflix / Parisa Taghizadeh
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Last Letter from Your Lover (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws