Nieuw op Disney+: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Disney+: de 5 beste films van deze week
1 augustus 2021 om 15:07

Disney+ voegt deze week weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen. Zo voegden ze onder andere de muziekdocumentaire Summer of Soul (2021) toe en is de avontuurlijke actiefilm Jungle Cruise (2021) te zien tegen een VIP-betaling van €21,99. Vanaf 12 november is de film met Dwayne Johnson en Emily Blunt gratis te zien voor abonnees.

In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen. Sommige films in het overzicht zijn nog nooit eerder op de streamingdienst te zien geweest, andere films weer wel.

 1. 8.2
  Kijk op Disney+ • Een documentaire over het legendarisch Harlem Cultural Festival in 1969, een viering van de Afro-Amerikaanse cultuur en muziek in de Verenigde Staten.
 2. 6.8
  Kijk op Disney+ • Een toppiloot krijgt de opdracht om de kerncentrales van Saddam Hoessein te vernietigen. De missie loopt niet zoals verwacht en wordt gesaboteerd door allerlei obstakels.
 3. 6.7
  Kijk op Disney+ • 'A Private War' vertelt het verhaal van de Amerikaanse oorlogsjournaliste Marie Colvin, onder meer werkzaam bij de New York Times.
 4. 6.6
  Kijk op Disney+ • Onderzoeker Dr. Lily Houghtonreist van Londen naar het Amazone-oerwoud en doet een beroep op de diensten van kapitein Frank Wolff om haar op La Quila, zijn gammele maar charmante boot, te vervoeren.
 5. 6.6
  Kijk op Disney+ • Topper Harley (Charlie Sheen) woont in een boeddhistische tempel, zijn incompetente ex-commandant (Lloyd Bridges) bevindt zich in het Witte Huis, terwijl een stel Amerikaanse gijzelaars in het Midden-Oosten gered moet worden.

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Al het nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste films via: Beste films op Disney+.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws