Spider-Man groet Doctor Strange op nieuwe setfoto van 'Spider-Man: No Way Home'

Spider-Man groet Doctor Strange op nieuwe setfoto van 'Spider-Man: No Way Home'

Hoewel fans reikhalzend uitkijken naar de eerste trailer van Spider-Man: No Way Home (2021), moeten ze het voor nu doen met een nieuwe setfoto. Hierop is niemand minder dan Benedict Cumberbatch te zien als Marvel-held Doctor Strange.

Op de nieuwe foto zien we links Spider-Man (Tom Holland) zwaaien naar Doctor Strange. Hoogstwaarschijnlijk staan ze voor het Sanctum Sanctorum. Ook opvallend is het bestelbusje met het FEAST-logo.

[Tweet verwijderd]

FEAST, of Food, Emergency Aid, Shelter, and Training, kennen we onder andere uit de game Marvel's Spider-Man en is opgericht door Martin Li (Mister Negative) om de daklozen te helpen. Maar eigenlijk was dit een dekmantel voor zijn criminele activiteiten. Toen zijn dubbelleven boven water kwam, werd het project stopgezet. Niemand minder dan May Parker nam de nieuwe leiding op zich. Zij zou de organisatie weer terugbrengen naar waar het ooit voor werd opgericht. In de game is FEAST ook de plek waar Peter Parker in aanraking komt met Miles Morales. Of de nieuwe film deze verhaallijnen volgt, is nog niet bekend.

Dat we Doctor Strange zien in de nieuwe Spider-Man-film bevestigde Kevin Feige al eerder door duidelijk te maken dat de nieuwe Marvel-film in direct verband staat met WandaVision (2020–2021) en Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). Deze connectie is al iets duidelijker geworden door de recente finale van Loki (2021– ) op Disney+.

Spider-Man: No Way Home is vanaf 16 december in de bioscoop te zien. Hopelijk volgt er snel een eerste trailer.

Beeld: Still 'Avengers Infinity War' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws