De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
4 augustus 2021 om 14:50

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. Deze week is de nieuwe romantische komedie Resort to Love (2021) bovenaan de lijst te vinden. Daarnaast is ook de nieuwe Franse actiefilm Le Dernier Mercenaire (2021) erg populair, met Jean-Claude Van Damme in de hoofdrol, net als de Oscarwinnaar Rocketman (2019). De top 10 wordt afgesloten door de horrorfilm Blood Red Sky (2021).

In de lijst van populairste series op Netflix behaalt deze week Outer Banks (2020– ) de eerste plaats dankzij de komst van het langverwachte tweede seizoen. De misdaadserie stoot daarmee Virgin River (2019– ) van de troon. Daarnaast worden de series Rick and Morty (2013– ), Suits (2011–2019) en Sex/Life (2021– ) nog steeds heel goed bekeken. De top 10 wordt afgesloten door Atypical (2017–2021), waar onlangs het laatste seizoen van verscheen.

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 5.7
  Kijk op Netflix • In de nasleep van een verbroken verloving en een mislukte carrière gaat een zangeres aan de slag bij een chic eilandresort, waar haar ex-verloofde toevallig gaat trouwen.
 2. 5.3
  Kijk op Netflix • Een mysterieuze voormalig geheim agent moet terugkeren naar Frankrijk wanneer zijn zoon wordt beschuldigd van wapen- en drugshandel.
 3. 5.5
  Kijk op Netflix • Door een ramp verandert de temperatuur van de kern van de aarde, waardoor het voortbestaan van het mensenlijke ras in gevaar komt.
 4. 7.5
  Kijk op Netflix • Kenshin Himura neemt het op tegen een mysterieuze wapenhandelaar genaamd Enishi Yukishiro. Hij controleert de onderwereld van China.
 5. 6.3
  Kijk op Netflix • De monsterfamilie viert vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel.
 6. 7.1
  Kijk op Netflix • Het leven is voor Adonis Creed een evenwichtsoefening geworden. Balancerend tussen persoonlijke verplichtingen en zijn volgende gevecht, maakt hij zich klaar voor de grootste uitdaging van zijn leven.
 7. 7.3
  Kijk op Netflix • Film gebaseerd op het ongecensureerde verhaal over Sir Elton John in het begin van zijn muziekcarrière.
 8. 6.7
  Kijk op Netflix • Meesteroplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish (Helen Mirren) online ontmoet.
 9. 7.6
  Kijk op Netflix • Adonis Johnson (Michael B. Jordan) heeft zijn beroemde vader nooit gekend, wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed stierf voordat hij geboren werd.
 10. 6.1
  Kijk op Netflix • Terroristen kapen een transatlantische vlucht met aan boord een vrouw met een geheimzinnige ziekte en haar zoontje.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

 1. 7.6
  Kijk op Netflix • 'Outer Banks' is een verhaal over volwassen worden en volgt een hechte groep tieners (de Pogues) in het kustgebied van North Carolina.
 2. 9.2
  Kijk op Netflix • Rick is een psychisch onstabiele maar talentvolle wetenschapper die de banden met zijn familie heeft aangehaald.
 3. 7.4
  Kijk op Netflix • Een verpleegkundige uit de stad verhuist naar een afgelegen gebied in Californië en ontdekt dat het leven in een dorp niet zo eenvoudig is als ze had verwacht...
 4. 8.4
  Kijk op Netflix • 'Suits' volgt de vroegtijdige, maar briljante schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams) die zonder diploma bij een sollicitatiegesprek terechtkomt met Harvey Specter (Gabriel Macht), een van de beste advocaten in New York.
 5. 5.3
  Kijk op Netflix • Billie, een pasgetrouwde huisvrouw en moeder die net met haar nieuwe man Cooper naar de buitenwijken van Connecticut is verhuisd, is van oorsprong een wilde tiener uit New York City.
 6. 5.4
  Kijk op Netflix • Welke bezoeken van buitenaardse wezens heeft de Amerikaanse overheid stilgehouden? Met zoveel verhalen over UFO’s en onverklaarbare gebeurtenissen moet er binnenkort wel bewijs naar boven komen voor buitenaards leven.
 7. 7.9
  Kijk op Netflix • Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.
 8. 7.5
  Kijk op Netflix • De serie 'Pokémon' volgt de jongen Ash uit het dorp Pallet Town. Toen hij tien jaar werd, mocht hij voor het eerst trainer van Pokémon worden en zijn eerste Pokémon ophalen bij professor Oak.
 9. 6.1
  Kijk op Netflix • Is een emotionele band sterker dan lichamelijke aantrekkingskracht? Singles proberen een partner te vinden en verliefd te worden zonder elkaar in het echt te zien.
 10. 8.3
  Kijk op Netflix • 'Atyptical' draait om Sam Gardner (Keir Gilchrist), een 18-jarige autist die op zoek gaat naar zichzelf en naar de liefde.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws