Winactie Earth: Een Onvergetelijke Dag

Win bioscoopkaarten!


15 januari 2018 om 12:19
Winactie Earth: Een Onvergetelijke Dag

Earth: Een Onvergetelijke Dag is het langverwachte vervolg op de geprezen BBC-documentaire Earth uit 2007. De BBC neemt je gedurende één dag mee op een onvergetelijke reis over onze planeet en brengt bijzondere dieren op een unieke manier in beeld. De nieuwste camera- en filmtechnieken staan aan de basis van verbluffende beelden. Zo ben je onder meer getuige van een babypanda op zoek naar voedsel, van een luiaard op liefdespad en van een zebrajong dat wanhopig een rivier probeert over te steken.

Earth: Een Onvergetelijke Dag is vanaf donderdag 18 januari in de Nederlandse bioscopen te zien. Lees onderaan deze pagina hoe je vrijkaarten kunt winnen!

Bioscoopkaarten winnen

Winactie

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op twee bioscoopkaarten voor Earth: Een Onvergetelijke Dag! We verloten vijf prijzenpakketten. Laat onderaan de pagina weten waarom jij graag zou willen winnen en wie weet kun jij volgende week genieten van deze film!

De actie loopt t/m 21 januari, de winnaars krijgen hierna bericht van ons.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

Reacties

ReactiesMeer nieuwsberichten en winacties

Bekijk meer recente nieuwsberichten

Win een prijzenpakket!

Win een prijzenpakket! Doe mee aan de winactie en maak kans op prijzen van How to Train Your Dragon 3!

Nog 1 dag en 2 uur

Films op tv de komende dagen