Verward door het plot van 'Tenet'? Geen zorgen, want de cast was dat ook tijdens het filmen

Verward door het plot van 'Tenet'? Geen zorgen, want de cast was dat ook tijdens het filmen
25 mei 2020 om 08:47

De nieuwe trailer voor Tenet (2020) werd een paar dagen geleden uitgebracht en zoals altijd met films van Christopher Nolan is het plot complex. Nu heeft hoofdrolspeler John David Washington aangegeven dat het niet aan de fans ligt of aan de trailer, want ook hij en andere castleden hadden meer dan eens vragen over het verhaal.

Washington vertelde dat er "elke dag" wel vragen gesteld werden over het plot. Gelukkig beschrijft hij Nolans reactie als "erg geduldig". In het non-lineaire narratief is Washington in staat om tijd te manipuleren met behulp van het sleutelwoord "tenet". Dat alles om het uitbreken van een Derde Wereldoorlog te voorkomen.

Nolan nam dus de tijd om alle vragen die hem over het plot gesteld werden te beantwoorden, want: "Het was belangrijk dat de acteurs het verhaal konden volgen, zodat we het op de best mogelijke manier konden vertellen." Op dit moment wordt het plot nog behoorlijk stilgehouden, maar Washington gaf ook aan dat hij op een positieve manier verbaasd was door alle hints die al door Nolan in de nieuwe trailer verwerkt waren.

Nolan zelf heeft Tenet op dit moment alleen nog maar beschreven als een verhaal dat plaatsvindt in de wereld van internationale spionage en dat het zijn meest ambitieuze film is tot nu toe. Op dit moment staat de Nederlandse release nog gepland voor 16 juli dit jaar.

Tenet (2020)
In 'Tenet' keert een man terug uit de dood. Hij is onderdeel van een team dat de Derde Wereldoorlog moet voorkomen, reizend door een schemerwereld van internationale spionage op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Copyright: © 2020 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved. Photo Credit: Melinda Sue Gordon
Tekst: Bron

Meer over:

Bioscoop FilmsTenet (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten