Nieuw op Disney+: de eerste aflevering van het laatste seizoen van 'The Walking Dead'

Nieuw op Disney+: de eerste aflevering van het laatste seizoen van 'The Walking Dead'

Fans van de populaire zombieserie The Walking Dead (2010– ) moeten binnenkort afscheid nemen van hun geliefde personages. Op Disney+ start vandaag namelijk alweer het laatste seizoen. Vanaf vandaag verschijnt wekelijks op de maandag een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Iedereen in Alexandria is druk met de wederopbouw nadat de Whisperers een bloedbad aanrichtte. Maar er zijn nu meer mensen dan Alexandria aankan en voedsel is schaars. Terwijl de spanningen stijgen over gebeurtenissen uit het verleden moeten ze steeds meer op het spel zetten om aan genoeg eten te komen. Ondertussen worden Eugene, Ezekiel, Yumiko en Princess nog steeds gevangen gehouden door mysterieuze soldaten die deel uitmaken van een grotere en onwillige groep.

Bekijk hier de trailer van The Walking Dead seizoen 11:

Helaas zit er ook een donker randje aan dit nieuwe seizoen, het is namelijk tevens het laatste seizoen. Deze bevat echter wel 24 afleveringen en is daarmee het langste seizoen ooit. Seizoen 11 wordt in drie delen opgesplitst en zal gedurende een jaar tijd worden uitgezonden.

De eerste aflevering van The Walking Dead seizoen 11 is nu te zien op Disney+. Wekelijks verschijnt telkens een nieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

The Walking Dead (2010– )
8.2
In 'The Walking Dead' wordt politieagent Rick Grimes (Andrew Lincoln) wakker in het ziekenhuis nadat hij is neergeschoten tijdens een achtervolging.
Beeld: Still 'The Walking Dead' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsThe Walking Dead (2010– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws