'Spider-Man: No Way Home' breekt nu al record: geen enkele trailer werd in de eerste 24 uur zo vaak bekeken

'Spider-Man: No Way Home' breekt nu al record: geen enkele trailer werd in de eerste 24 uur zo vaak bekeken
26 augustus 2021 om 10:42

Spider-Man: No Way Home (2021) heeft nu al een titel op zijn naam staan: de trailer van de nieuwe Marvel-film van Jon Watts heeft een record verbroken. Nog niet eerder werd een trailer in de eerste 24 uur zo vaak bekeken.

De trailer werd in de eerste dag namelijk meer dan 355.500.000 keer bekeken. Dat is een nieuw record. Het vorige record was voor de trailer van Avengers: Endgame (2019). Die werd maar liefst 289 miljoen keer bekeken. Bekijk de nieuwe recordhouder hier:

In de nieuwe film is Spider-Man ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit confronteert hem met wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Spider-Man: No Way Home is de derde Spider-Man-film waar Tom Holland de titelrol speelt. Andere hoofdrollen worden gespeeld door Zendaya, Benedict Cumberbatch, Alfred Molina en Jamie Foxx. Ook zullen Tobey Maguire en Andrew Garfield mogelijk meespelen in de film.

Spider-Man: No Way Home (2021)
Spider-Man is ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Spider-Man: No Way Home is vanaf donderdag 16 december 2021 in de bioscoop te zien.

Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopSpider-Man: No Way Home (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws