Netflix onthult releasedatum laatste derde seizoen 'Dark' in nieuwe video

Netflix onthult releasedatum laatste derde seizoen 'Dark' in nieuwe video
26 mei 2020 om 12:09

Netflix brengt een aankondigingsvideo uit voor het laatste seizoen van de populaire Duitse mysteryserie Dark (2017–2020). Het laatste seizoen, seizoen 3, zal vanaf 27 juni op Netflix te zien zijn.

"De laatste cyclus staat op het punt te beginnen. Kan de cirkel eindelijk worden doorbroken?", schrijft Netflix zelf bij de aankondigingsvideo. Bekijk de video omtrent seizoen 3 van Dark hieronder:

Dark was de eerste Duitse productie van Netflix en was direct een hit toen de serie op Netflix verscheen in december 2017. Veel mensen vergeleken de serie met de andere Netflix Original-serie Stranger Things (2016– ). Net als die populaire mysterieserie speelt Dark zich (deels) af in de jaren tachtig en draait het (deels) om tieners in een klein stadje waar vreemde dingen gebeuren.

Maar de Duitstalige serie is eigenlijk met geen enkele andere serie of film te vergelijken. Dark heeft zichzelf al tot cultserie ontpopt, mede door het zeer complexe verhaal dat wordt ondersteund door tijdreizen. Als kijker moet je elke minuut van de serie goed opletten en je best doen om het verhaal volledig te kunnen blijven volgen.

Dark (2017–2020)
8.8
'Dark' speelt zich af in een Duits stadje waar de verdwijning van twee jonge kinderen de dubbele levens en gebroken relaties tussen vier families blootlegt.

Na een ingewikkeld – maar zeker uitstekend – eerste seizoen, bracht seizoen 2 in 2019 nog meer verwarring. Tegen de tijd dat het seizoen eindigde, hadden kijkers een aantal antwoorden gekregen op vragen van seizoen 1, zoals het achterhalen van de ware identiteit van het dreigende personage Noah. Maar er waren ook heel veel nieuwe vragen, waaronder vragen die voortvloeien uit wat de dramatische finale van seizoen 2 onthulde, namelijk dat het naast het reizen door de tijd, ook mogelijk is om te reizen tussen werelden.

De makers van Dark hadden altijd gepland dat de serie 'slechts' drie seizoenen zou hebben. Dat betekent dat de komende afleveringen goed vol zullen zitten met nieuwe onthullingen. Fans hopen dan ook snel antwoord te krijgen op de grootste vragen, zodat de serie een bevredigend einde kan krijgen.

Vanaf 27 juni is het nieuwe, laatste, derde seizoen van Dark te zien op Netflix en hopen we alle vragen te kunnen beantwoorden!

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Dark' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sTell Me a Riddle (1980)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten