Isabel wil wraak nemen op de nazi's in de trailer van Spaanse Netflix-serie 'Jaguar'

Isabel wil wraak nemen op de nazi's in de trailer van Spaanse Netflix-serie 'Jaguar'
10 september 2021 om 11:16

In het Spanje na de Tweede Wereldoorlog hebben de nazi's hun leven weer opgebouwd. Maar een groep van honderden overlevenden van het kamp Mauthausen is op zoek naar gerechtigheid. Zo ook Isabel, een jonge Spaanse vrouw die op zoek gaat naar de gevaarlijkste man van Europa. De eerste trailer van de spannende Spaanse Netflix-serie Jaguar (2021– ) is nu te zien.

Isabel is specifiek op zoek naar Otto Bachmann omdat hij haar vader doodde. De nazi's wisten te vluchten dankzij Odessa, een netwerk dat ze hielp ontsnappen via Spanje of Italië. Laat Bachmann nou net de man zijn die aan het hoofd staat van de Spaanse tak van dit netwerk. Hij kan de groep overlevenden naar de rest van de nazi's brengen.

Bekijk hier de trailer van Jaguar:

De hoofdrol wordt gespeeld door Blanca Suárez, die we ook kennen als Lidia in Las chicas del cable (2017–2020). Ook Óscar Casas speelt mee, die we onlangs op Netflix zagen in actiefilm Xtremo (2021). De serie wordt gemaakt door Ramón Campos en Gema R. Neira, die eerder samen de populaire serie Velvet (2014–2016) maakten.

Jaguar bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 22 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Jaguar (2021– )
8.5
In het Spanje na de Tweede Wereldoorlog hebben de nazi's hun leven weer opgebouwd. Maar een groep van honderden overlevenden van het kamp Mauthausen is op zoek naar gerechtigheid.
Beeld: Still 'Jaguar' via Netflix / Manuel Fernández-Valdés
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sJaguar (2021– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws