Opnames van 'Mission: Impossible 7' na veel tegenslag afgerond

Opnames van 'Mission: Impossible 7' na veel tegenslag afgerond

De productie van Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) leek inderdaad wel ongenoeglijk en onwaarschijnlijk. Afgelopen zaterdag maakte regisseur Christopher McQuarrie bekend dat het filmen er eindelijk op zit. Daarbij plaatste hij een foto van zichzelf en van acteur Tom Cruise met de tekst: "Alles wat je nodig hebt zijn goede mensen".

De opnames van Mission: Impossible 7 zijn met veel horten en stoten verlopen. De productie haalde het wereldwijde nieuws meermaals. Onder andere toen opnames opdoken van Tom Cruise die de cast en crew ervan langs gaf wegens het niet nauwkeurig opvolgen van de geldende coronamaatregelen. De opnames werden op een bepaald moment zelfs volledig stilgelegd. De film is in meerdere landen opgenomen. De cast en crew hebben heel wat afgereisd, zo vonden er opnames plaats in onder andere Italië, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk.

De pandemie zorgde voor enorme uitdagingen. Zo eiste de Britse regering dat er maar een klein groepje mensen naar het land mocht afreizen voor de opnames. Daardoor hebben de cast en crew steeds in bubbels moeten samenwerken en mochten ze alleen reizen tussen hun verblijfplaats en de opnamelocatie.

De cast van Mission: Impossible 7 bestaat naast Cruise uit Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Vanessa Kirby, Simon Pegg en Pom Klementieff. De film wordt in september 2022 in de bioscoop verwacht.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)
'Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One' is een film uit 2023 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door Christopher McQuarrie, spelen onder anderen Tom Cruise en Rebecca Ferguson.
  Beeld: Still 'Mission: Impossible - Fallout' via TMDb
  Tekst: Bron

    Volg ons op Google Nieuws

  Deel dit artikel

  Meer over:

  Films Algemeen Celebrities BioscoopMission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)

  Meer celebrities

  Meer celebrities

  🔥 Meest gelezen

  Meer populaire artikelen

  Reacties


  Meer film- en serienieuws

  Nog meer nieuws