Documentaire 'Schumacher' over F1-coureur Michael Schumacher nu te zien op Netflix

Documentaire 'Schumacher' over F1-coureur Michael Schumacher nu te zien op Netflix
15 september 2021 om 10:53

Vanaf vandaag is op Netflix de gloednieuwe Duitse documentaire Schumacher (2021) te zien, over de F1-coureur Michael Schumacher en zijn reis naar de top in de sportwereld.

De docu toont de opkomst van Schumacher in de racewereld en doet tevens een boekje open over zijn privéleven. Aan de hand van interviews met zijn kinderen en onvertoonde archiefbeelden, schetst Netflix een portret van de Duitser die zeven keer wereldkampioen werd en in 2013 ernstig hersenletsel opliep bij een ski-ongeluk.

Bekijk hier de trailer van Schumacher:

Schumacher is de enige documentaire over de Formule 1-raceheld die de steun heeft van de familie van Michael Schumacher. De docu gaat 30 jaar na Schumachers start bij de Formule 1 in première, toen hij debuteerde in de Belgische Grand Prix. Schumacher is geregisseerd door Hanns-Bruno Kammertöns, Vanessa Nöcker en Michael Wech.

Schumacher is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Schumacher (2021)
7.5
Kijk op Netflix • Een documentaire over het leven van de beroemde raceheld Michael Schumacher waarin zijn naasten aan het woord komen over zijn leven en carrière.
Beeld: Still 'Schumacher' via Netflix / Motorsport Images

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSchumacher (2021)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws