'Central Park' van makers 'Bob's Burgers' nu te zien op Apple TV+

'Central Park' van makers 'Bob's Burgers' nu te zien op Apple TV+
29 mei 2020 om 14:54

Apple TV+ zet vandaag hun nieuwste serie online: Central Park (2020– ), een musical-komedieserie van de makers van Bob's Burgers (2011– ).

Vanaf vandaag is de nieuwe serie te zien op de nog relatief onbekende streamingdienst. Bij recensenten valt de humor direct in de smaak: "Dit is de serie die we nu nodig hebben", schrijft The New York Times. "De muzieknummers nodigen uit om de hele dag op repeat afgespeeld te worden."

Als je Bob's Burgers wel eens hebt gezien dan weet je dat de makers niet schuw zijn van een muzieknummer, of twee, of meer. Het is daarom geen verrassende stap dat uitgerekend zij, Loren Bouchard en Nora Smith, hun muzikale talenten verder ontwikkelen in deze musicalserie. Gelukkig blijven ze wel dicht bij de unieke humor waar ze bekend om staan.

Central Park (2020– )
6.4
Een geanimeerde muzikale komedie over de Tillermans, een familie die in een kasteel in Central Park woont. Owen, de parkmanager, en Paige, zijn journalistieke vrouw, voeden hun kinderen Molly en Cole op in 's werelds beroemdste park, terwijl ze een hotelbaas, Bitsy Brandenham, afweren die niets liever zou willen dan het park vol te stoppen met appartementen.

In Central Park houdt Owen Tillerman (ingesproken door Leslie Odom Jr.) net zoveel van het park als Bob van zijn burgers. Hij woont er samen met zijn vrouw en twee kinderen, maar zijn geweldige leventje wordt bedreigd. Hotelmagnaat Bitsy (Stanley Tucci) is van plan het gehele park om te toveren tot een vastgoedparadijs. Dat laat de familie niet zomaar gebeuren.

Ook de bekende stemmen van Anna (Kristen Bell) en Olaf (Josh Gad) uit Frozen (2013) zijn te horen in de serie.

Bekijk hier de trailer van Central Park:

Apple TV+ is een streamingdienst van Apple waarop enkel films en series te zien zijn die door henzelf gemaakt zijn. Je kunt Apple TV+ zeven dagen gratis uitproberen, daarna betaal je €4,99 per maand. Bij nieuwe Apple-producten krijgen klanten een jaar lang gratis Apple TV+.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Central Park' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Apple TV+Central Park (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten