Culinaire thriller 'The Menu' heeft mogelijk nieuwe regisseur gevonden

Culinaire thriller 'The Menu' heeft mogelijk nieuwe regisseur gevonden
29 mei 2020 om 14:29

Studio Searchlight is druk bezig met het aanstellen van een regisseur voor hun nieuwste project: de psychologische thriller The Menu. Producent Adam McKay is momenteel in gesprek met Mark Mylod, regisseur van onder andere Succession (2018– ) en van een reeks afleveringen van Game of Thrones (2011–2019).

De film wordt een duister, doch komisch, kijkje in de wereld van de excentrieke culinaire cultuur. In The Menu gaat een jong koppel uit eten bij een exclusief restaurant op een afgelegen eiland. De kok heeft een uitgebreid en smakelijk menu samengesteld. Het is echter nog niet duidelijk hoe dit plot veranderd in een psychologische thriller of horror-komedie, hoe het ook wel genoemd wordt. Zou het koppel mensenvlees voorgeschoteld krijgen? Waarom ligt het restaurant zo afgelegen? We kunnen enkel speculeren over de duistere twists.

Oorspronkelijk zou Alexander Payne de regie op zich nemen, maar nu wordt er achter de schermen vanwege overlappende roosters gewisseld. Het lijkt er dus sterk op dat Mark Mylod de vervanger wordt. Ook zouden Emma Stone en Ralph Fiennes zich al bij de cast gevoegd hebben voor de hoofdrollen, maar ook zij zijn niet meer beschikbaar. Wie hun plek overneemt, is nog niet bekend.

The Menu is momenteel in preproductie. Searchlight heeft nog geen geplande releasedatum bekendgemaakt.

The Menu
Een jong echtpaar reist naar een afgelegen eiland om te eten in een exclusief restaurant waar de chef een uitbundig menu heeft bereid, met enkele schokkende verrassingen...

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

FilmsThe Menu

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten